Lydbøger

Vi er eksperter i lydbøger. Vores danske lydbogskatalog tæller tusindvis af titler i vidt forskellige genrer til alle aldre. Vi producerer og udgiver populære, aktuelle og klassiske lydbøger i højeste kvalitet i samarbejde med de bedste studier og indlæsere. Vi laver blandt andet lydbøger for Lindhardt og Ringhof og Carlsen med forfattere som Merete Pryds Helle, Michael Katz Krefeld og Leif Davidsen, men også for en lang række forlag og talentfulde selvudgivere.
Til børn og barnlige sjæle har vi også et bredt lydbogskatalog. Vi udgiver lydbøger fra de største universer som Disney, My Little Pony, Peter Pedal, DR Ramasjang, Rasmus Klump, Prop og Berta, og vi udgiver fantastiske lydbøger af Kim Fupz Aakeson, Line Kyed Knudsen, Sebastian Klein, Jacob Riising, Thomas Brunstrøm og mange flere.

Podcasts

SAGA Talks er en serie af korte lydfortællinger, podcasts og interviews. Vi samarbejder med de dygtigste podcastproducenter om at udgive alt fra spændende forfatterinterviews til hårrejsende true-crime og guidede meditationer. SAGA Talks er tilgængelig på alle streamingtjenester og eReolen, samt på podcaststreamingtjenesterne Podimo og Talk Town.

Retrodigitalisering

Vi gør litteraturhistorien aktuel på ny, når vi udgiver ældre titler som e-bøger, lydbøger og i Print on Demand-format. Dette format kaldes også POD, og det dækker over en trykt bog, som produceres i det øjeblik, den bliver bestilt. Vi retrodigitaliserer bøger af bl.a. Barbara Cartland, Charles Baudelaire, Søren Kierkegaard, Karin Michaëlis og Leif Davidsen, for vi ønsker at skabe et digitalt katalog til enhver smag. Vi begyndte med at digitalisere skønlitterære forfatterskaber, og i dag udgiver vi også børne- og fagbøger i stor stil. Vi har altså også utallige digitale udgivelser klar, hvis man er særligt interesseret i kunsthistorie, klassiske børnebøger, anden verdenskrig eller dansk politik.

Storskriftsbøger

Magnum-bøgerne fra Lindhardt og Ringhof er såkaldte storskriftsbøger til læsere med nedsat syn. I bøgerne, som er garnhæftede hardbacks, er der fokus på læsevenlighed i form af stor afstand i marginen, tekst i skriftstørrelse 14, stor linjeafstand og simple forsider med fokus på kontraster. Vi udgiver et bredt udvalg af titler inden for forskellige genrer fra Lindhardt og Ringhofs aktuelle udgivelseskatalog samt udvalgte titler fra forlagets bagkatalog. Med Magnumbøger fra Lindhardt og Ringhof kan også synsbesværede læsere få glæde af litteraturen.