Om os

SAGA er det største digitale forlag i Danmark, og en del af forlaget Lindhardt og Ringhof og Egmont. Vi har udgivet over 50.000 e-bøger og lydbøger, og udvider hele tiden vores katalog med både aktuelle og klassiske forfattere. Vi er også et forlag med internationalt perspektiv – lige nu udgiver vi digitale bøger i Danmark, Sverige, Tyskland, Norge, Finland, Polen, Holland og England.

I SAGA ønsker vi, at de gode historier skal leve frit og længe i en digital verden. Ud over at udgive helt nye e-bøger og lydbøger arbejder vi også på at digitalisere ældre bøger, så de igen bliver tilgængelige for læserne. Vi udgiver storskriftsbøger til svagtseende, vi udvikler nye lydformater som serials og podcasts, og vi giver vores læsere mulighed for at bestille vores bøger som paperback, hvis man stadig foretrækker papirbogen. Vi udgiver kort sagt bøger i alle genrer, alle formater – og altid af højeste kvalitet.

Vores mission

SAGAs mission er simpel: Vi digitaliserer det store skatkammer af danske og udenlandske titler, så litteraturen får nyt liv. Vi udgiver de bedste nye titler, både fra etablerede og uafhængige forfattere. Vi omfavner udviklingen og skaber et digitalt bogmarked til glæde for både nye og gamle læsere. I SAGA går vi forrest og viser vejen for digitalt forlæggeri i Danmark og i verden.
Som ledende digital udgiver i Europa har SAGA udgivet mere end

27 000

lydbøger &

50 000

e-bøger over hele verden

Vores katalog

SAGA publicerer en stjernerække af prominente og populære forfattere. Se et lille udvalg af vores populære titler nedenfor:

Du kan se et større udvalg hos din foretrukne forhandler, bibliotek eller abonnementstjeneste for download eller streaming af indhold. Du kan også besøge vores shop.
Er du forfatter og ønsker at høre nærmere, klik her.

For biblioteker

For bestilling af fysiske lydbøger, besøg AV Forlaget eller BibMedia.
For bestilling af storskriftsbøger (Magnum-bøger), besøg Bogportalen.